Teréz körúti robbantás: Szabina újra mosolyog

Egy pillanat alatt változott rémálommá a Teréz körúton felrobbantott gyönyörű rendőrnő, Szabina élete, aki akár modellkarriert is befuthatott volna, ám ő kitartott álmai mellett és rendőr lett. A fiatal lány édesanyján keresztül üzent a Origo.life olvasóinak.
JotekonysagiEst-2Egy ország aggódott a Teréz körúti robbantásban megsérült két fiatal járőrért. A bűncselekmény elkövetésével gyanúsított P. Lászlót néhány nappal később elfogták, azóta előzetesben van, a két rendőr, Szabina és Laci állapota pedig egyre biztatóbb, ám azt még nem tudni, mikor állhatnak újra munkába. Szabina édesanyja csak a Origo.life-nak mesélt arról, hogy lánya egyre jobban van, és hihetetlenül meghatotta, hogy ennyien összefogtak értük.sports74.ru

Kollégáik, barátaik ugyanis jótékonysági koncertet szerveznek értük január 17-én 18 órára az Újszínházba. A gyönyörű, fiatal rendőrnő a sebei mellett csak azt sajnálta, hogy fejsérülése miatt le kellett vágni hosszú, szőke haját.Леопард

– Szabina szinte gyerekkora óta rendőrnek készült, ami nem is csoda, hiszen csaknem mindenki rendőr a családban. Pedig hívták modellkedni is, de ő nem tágított a céljától. A robbantásban a fején és a lábán is megsérült, le kellett vágni a hosszú haját, ami szintén megviselte, de lassan ez is a múlté, újra növeszti, már néhány centis frizurája van, és így is gyönyörű – mesélte a Origo.life-nak az édesanya. Katalin azt is hozzátette, egyre többet látja mosolyogni lányát, aki a rendőrségtől, a kollégáktól és barátoktól is rengeteg segítséget, támogatást kap. A lány édesanyján keresztül azt üzente: „Köszönöm, hogy ennyien gondolnak ránk!”

– Alig akarta elhinni, hogy ilyen sokan összefogtak és hogy szinte egy ország aggódott értük. Bár még mindig sántikál kicsit, és nemcsak őt, de Lacit is műteni kell még fejsérüléseik miatt, a lelki része sokkal jobban megviselte.

Katalin lapunknak azt is elmesélte, eleinte sérült lába miatt az utcára sem nagyon tudott kimenni lánya, de ma már könnyebben mozog.


Ő robbantott a forgalmas Teréz körúton
– Nyilván az ember nem egyik percről a másikra dolgoz fel egy ilyen borzalmas dolgot, főleg ha még a sérülései is állandóan erre emlékeztetik. Nem tagadom, néha még ma is kétségbeesek, mert úgy érzem, nem tudok eleget segíteni neki. A robbantás utáni napok rettenetét pedig, amikor eszméletlenül láttam a lányomat a kórházi ágyon feküdni, sosem fogom elfelejteni.

A másik fiatal rendőr, Laci édesanyja korábban arról beszélt a Origo.life-nak, hogy a gyerekeik talán már sosem lesznek ugyanazok a vidám, gondtalan fiatalok, mint korábban.

– Van egy robbantás előtti és egy, az eset utáni életük. Megszakad a szívem, amikor látom a szomorúságot a szemükben, és hogy újra meg újra átélik azt a szörnyű éjszakát – mondta akkor Ágnes.

A Teréz körúti robbantásban megsérült rendőrökért január 17-én az Újszínházban jótékonysági estet tartanak. Fellép többek között Tóth Vera és Vikidál Gyula. A műsorvezetők Harsányi Levente és Abaházi Csaba lesznek.

A fellépők ellátásáról a Gastro Bistro (V. kerület, Belgrád rakpart 18.) gondoskodik. Támogatói jegyek a www.ujszinhaz.hu oldalon vásárolhatók, további anyagi támogatásokat a 10700419-67327591-51200002 számlaszámra utalhatnak. A rendezvényt az Alter-ego a családokért alapítvány is támogatják, médiatámogató a Lokál.hu

Hirdetés

888

Hirdetés

lokal

HIRDETÉS

mas-116-dc2

HIDETÉS

mas-116-dc1

mas12_a5_elokijelzo

masismerkedj11_a5

masrandi11_a5

masvideo14_a5

mas18dc2

mas18-dc1

MAS11logo_b5

MAS11logo_A5

MAS STUDIO150û102_A5

MAS14_elokijelzo_A5